Vakdidactisch Netwerk Nederlands Utrecht gaat het tweede jaar in!

Na een succesvol eerste jaar organiseert het Vakdidactisch Netwerk Nederlands Utrecht ook komend schooljaar bijeenkomsten voor alumni, stagebegeleiders en overige docenten uit de regio Utrecht. We trappen af met een bijeenkomst op woensdag 22 september van 16.00 tot 19.00 uur, op locatie in Utrecht. Deze heeft twee doelen: laagdrempelige ontmoeting met vakgenoten en inspirerende kennisuitwisseling over (vakdidactische) onderwerpen.

Na een plenaire opening waarin we ingaan op actualiteiten in de vakdidactiek Nederlands, gaan we twee keer uiteen in groepen. Daarbij kun je een keuze maken uit verschillende sessies. Studenten van de tweejarige lerarenopleiding Nederlands presenteren hier de uitkomsten van hun ontwerponderzoek en delen concrete lesmaterialen die je in je eigen lessen kunt toepassen. Ook bieden we je de mogelijkheid om zelf goede praktijken te delen. Gedurende de pauze is er tijd voor ontmoeting met elkaar. Wij hopen op een inspirerende bijeenkomst!

De kosten voor deze bijeenkomst zijn 25 euro (te betalen uit je persoonlijke scholingsbudget). Mocht het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk zijn om elkaar op locatie te treffen, dan organiseren we de bijeenkomst online (waarschijnlijk van 16.00-18.00 uur). Mocht dat het geval zijn, dan laten we dat tijdig weten.

Het programma is als volgt (wordt later aangevuld):

  • 16.00-16.15 uur: inloop met koffie/thee
  • 16.15-16.45 uur: plenaire inleiding over actualiteiten in de vakdidactiek
  • 16.45-17.30 uur: ronde 1 met keuze uit verschillende sessies
  • 17.30-18.15 uur: ontmoeting met elkaar met soep en broodjes
  • 18.15-19.00 uur: ronde 2 met keuze uit verschillende sessies

Aanmelden kan tot vrijdag 10 september aanstaande via onderstaand formulier.

VNNU 22 sept
Wat is je achtergrond?
Ben je al lid van onze LinkedIn-groep?
Zo nee? Dat kan hier: https://www.linkedin.com/groups/8918712/