Geen categorie

Eerste bijeenkomst Vakdidactisch Netwerk Nederlands Utrecht

Op 11 november jl. vond de eerste online bijeenkomst van het Vakdidactisch Netwerk Nederlands Utrecht plaats. Ondanks enkele technische gebreken en een iets lagere opkomst dan verwacht, vonden de deelnemers het een inspirerende ontmoeting met vakgenoten.
Via deze weg nogmaals dank aan alle sprekers die hun goede praktijken, scripties en ontwerponderzoeken hebben gedeeld met de aanwezigen.

Wij zijn bezig met de voorbereiding van de volgende bijeenkomsten. Dit zullen twee thematische bijeenkomsten zijn, die in het voorjaar van 2021 plaatsvinden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het netwerk? Laat dan hieronder je gegevens achter!

Selecteer een geldig formulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.