Nederlands

Meesterschapsteams Nederlands leveren feedback op conceptvisie Curriculum.nu

Zaterdag 20 april jl. hebben de Meesterschapsteams Nederlands op de feedbackbijeenkomst van de gelegenheid gebruik gemaakt om vanuit de wetenschap een breed gedragen visie op het schoolvak naar voren te brengen in aanwezigheid van enkele docenten uit het Ontwikkelteam. Dit pleidooi leek daar allerminst aan dovemansoren gericht. Afgelopen woensdag 25 april hebben de Meesterschapsteams de feedback ingediend na een consultatieronde met een veertigtal hoogleraren uit de neerlandistiek en een vertegenwoordiging van neerlandici namens de VSNU, het samenwerkingsverband van de universiteiten (zie hieronder).

> Feedbackformulier-Nederlands (MT definitief)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.