Geen categorie

Nog enkele enthousiaste docenten gezocht voor docentontwikkelteams Nederlands

Nog enkele belangstellenden kunnen zich aansluiten bij de docentontwikkelteams (DOT’s) waarin docenten onder het motto ‘meer inhoud, meer plezier en betere resultaten’ samen met enkele vakwetenschappers en vakdidactici inspirerend onderwijs zullen gaan ontwerpen. Verspreid over het land gaan er het komend schooljaar zes docentontwikkelteams met verschillende onderwerpen aan de slag in de geest van het Manifest Nederlands op school (een pleidooi voor ‘bewuste geletterdheid’ in het schoolvak Nederlands).

Heeft u interesse? Klik hier voor meer informatie of op de onderstaande hyperlinks naar inlichtingen over de afzonderlijke docentontwikkelteams. Aanmelding is nog mogelijk tot 15 juni a.s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.